Ligg som en feminist

Jäklar, vad killarna på den redaktionen kommer att få ligga! För det är enda anledningen till att de skrivit sådär, jag lovar.

Så skrev kommentatorn Mocke angående mitt inlägg om magasin Åre häromdagen. Jag utgår ifrån att hen menade det som något negativt. Alltså att vi som gillar när media representerar en blandad mänsklighet är lurade, för de gjorde det inte för att vara snälla utan för att få ligga. Ha! 

Nu har jag ingen aning om Magasin Åre-redaktionens sexliv eller motivationen bakom detsamma, men jag måste säga att jag håller med Mocke. Jag tror att människor som är smarta, genomtänkta och har en sund människosyn får ligga jättemycket mer än andra. Däremot har jag väldigt svårt att se det som ett problem. Det är väl alldeles strålande att såna egenskaper värderas högt, inte bara av läsare, bloggare och kollegor utan också i romantiska sammanhang.

Så med det sagt önskar jag att många fler tog tillfället i akt och praktiserade feminism och jämställdhet, för att det är större chans att få ligga med en människa man respekterar, eller av valfri annan anledning.

Leve kärleken!

 • Saga

  Vilket underbart svar från dig!

 • Väs

  Jag blir så glad av att läsa sådana här svar på tal. Själv blir jag helt stum av att läsa/höra idiotiska saker som Mockes kommentar, och kan för allt i världen inte formulera ett svar, än mindre ett träffsäkert och lugnt sådant. Heja dig, Nina!

 • Linn

  Haha otroligt välfunnet. Amen!

 • Jenny

  Jag tycker tvärtom. I sängen ska du våga testa gränser och agera lite “onormalt” om du vill… Tycker det faktiskt går för långt om vi ska ta med oss våra värderingar i sängen. Ingen som tror på rent och skärt passionerat sex eller?

 • Louice

  Vilket fantastiskt bra svar! Precis vad som behövs för att ta udden av kommentaren. Heja heja!

 • Lovisa

  Mycket bra svar!!!

 • Carin

  K-L-O-C-K-R-E-N-T! 😀