Jag går på pressfrukost *obs viktig person*

Igår fick jag lyssna på inspelningen av Fredrik och Filips podcast. Den lanseras ju på Spotify på torsdag och därför spelade de in på Spotifys kontor. Kolla vad nära jag satt. Typ som att ha hörlurar.

Alltså den här helgen har hela mitt internet ställt sig upp och börjat lajva. Har träffat typ 20 personer som jag tidigare bara har följt på bloggar/twitts/podcasts och så vidare. Så himla märkligt. Och roligt. Mest roligt att alla är precis som man trodde att de skulle vara? Det där med att ha en “internetpersonlighet” verkar inte vara så poppis.

Hur som helst, blev sjukt impad av hur jäkla snabbt det gick för de här herrarna. De hade typ några ämnen uppskrivna i sina iPhones och så körde de bara. Var tvungen att gömma mig bakom stolsryggen för att inte mitt garv skulle höras i inspelningen. På torsdag vet vi om jag lyckades.

 • sara

  roligt! är fortfarande så imponerad av att de kan sitta och ha ett samtal framför alla människor och få det att låta någorlunda avslappnat (om man bortser från att de snarare är så övertända att de avbryter varandra hela tiden..)

  off topic. har du sett vad företaget bic har gjort? nanna johansson skriver om det här på ett mycket bra sätt: http://nojesguiden.se/blogg/nanna-johansson/tjejpennan?fb_action_ids=10151220289275465&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151220289275465%22%3A145556652255195%7D&action_type_map=%7B%2210151220289275465%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

  • Nina Åkestam

   HAHAHA!

 • Åsa

  har lite svårt att förstå den här F&F-hypen. tycker att de är typiskt babblande killar, som pratar på JÄTTEHÖGT, utan att egentligen säga så mkt. vet inte, men det känns så jävla grabbigt på ett sätt som jag verkligen har svårt för. kanske inte hjäper att jag inte tycker att de är så roliga… det finns så mycket skarpare svensk humor för tillfälllet! typ hela gänget på tankesmedjan (liv strömquist, ola söderholm, mfl)

 • Maja

  Åhhh… avundsjukenivån!! Men rysligt glad för din skull, såklart :) Hoppas flytet fortsätter så! Blir kul att smyglyssna efter dig (fortfarande knäppt att tänka att de sitter med en massa människor omkring).

 • Edvin

  Vilken starpower du har. Var väl därför Handels måste ha dig. Trots att det finns massor av bättre krönikörer på nätet läser jag alltid dig.