Idag orkar vi nog inte göra något mer

än att skratta åt den här helt otroligt geniala Tumblrn.

Reasons My Son Is Crying

 • Soffan

  Jag kan redan höra hur klingorna slipas på Familjeliv.se!

 • Queen of Kammebornia

  At least he is able to cry!

  http://queenofkammebornia.se/2013/april/pojkar-ska-inte-behova-sluta-grata-2.html

  Pojkar ska inte behöva sluta gråta!

 • Fanny

  Min pappa och hans fru känner nog igen sig i det här eftersom de har två små i den åldern, haha. Väldigt klockrent angående små barn. Men jag undrar hur han kommet reagera när han blir äldre/vuxen och ser detta? Antingen kommer han tycka att det är kul, eller jobbigt. “Där kommer crybaby!” liksom. Haha jag vet inte, jag tycker det var en rolig tumblr :)

  • Chest Rockwell

   Den är rolig så länge man inte har barn, sen blir den mest konstig. Inte för att man automatiskt blir mer empatisk, men man undrar mest över vem som ligger bakom sidan. Man får vara bra insnöad på sociala medier om man fotar sin gråtande unge och sen delar bilderna med folk över planeten. Kort sagt: om man har barn så blir det samma effekt som när douchebags mailar sin tjej sexistiska seriestrippar.

 • Al.

  Den ÄR väldigt rolig och igenkänningsfaktorn är hög för oss med barn tillräckligt små för att vi ska minnas de oändliga antalet anledningar till gråt… hm…som väl egentligen bara är en – frustration över att inte få bestämma över sitt liv. Och det är väl just beslutsfattandet som är problemet med tumblrn.

 • anonym

  Jag tänker att en annan orsak att de gråter kan vara frånvarande förälder, allt oftare distraherade av smartphones och livet däri…Okej, kanske inte på just dessa bilder med generellt. Det gör ont i mig varje gång jag ser ett barn titta på sin förälder som inte ger tillbaka blicken utan är fångad av sin telefon.