I min hjärna just nu:

Frozen Margarita en lördagseftermiddag på Sweet&Vicious, filmen Norwegian Wood, söndagsbad med Allan Walse, en fin hylla inne i Dr Martens-butiken 

Uppdatering: jag tror att jag vet varför jag inte kommer på något att skriva om. Jag har drabbats av sommarytlighet! Vid närmare eftertanke händer det varje år. Någon gång i början av juni bara orkar jag inte tänka mer. Jag vill bara äta god mat, hänga med vänner, göra spellistor, kolla på tv-serier, läsa skönlitteratur, köpa metallicfärgade och/eller insane-mönstrade kläder och typ pyssla med blommor. Allt detta utan någon som helst politisk eller ens privat agenda. Min hjärna orkar inte jobba mer avancerat än typ: bra låt. fin skjorta. god sallad. Jag har massvis av inspiration men det rör inget av det jag i vanliga fall sysslar med.

Kan ej bestämma mig för om detta är ett problem eller kanske något helt nödvändigt för att orka göra vad man gör de andra åtta månaderna om året. Det betyder inte att man inte bryr sig. Bara att man inte orkar driva på. Inte just nu.

Tror att jag kokar en kronärtskocka på det.

 

 

 

 • Hanna

  Men Nina… Hjärna med G? Tror också du behöver en sommarpaus! :)

  • Nina Åkestam

   Hehe. Hoppsan.

 • A

  Men då har jag bästa idén på vad du kan skriva om: Du har ju (iaf tidigare) skrivit om hur du blivit vegan-fast-med-en-lågkolhydratsinriktning-typ. Och det tycker jag är himla spännande för det är typ jag med. Eller lite åt det håller iaf. Så skulle du inte bara kunna skriva/fota något gott du ätit, eller tipsa om något schysst matställe eller så? Det känns ju sommar-njutigt tycker jag!

  (Det känns helt knäppt att jag önskar något sånt här, jag läser ju din blogg för att du skriver så himla många smarta saker (i textform!) och inte bara lägger ut bilder på dagens mat/outfit/whatever, men det kanske är sommaren som drabbat mej med… :) )

 • helena

  “sommar-ytlighet” borde vara nästa förlag till SvA ordlista! Summerar ju perfekt vad som händer med gärnan juni/juli varje år! ljus och lättsamt mot vinterns mörka oh svåra, definitivt helt befogat! enjoy, utan kasst samvete, inga konstigheter!

 • Josefin

  Huvudet på spiken! Då är vi två, jag förstod precis vad mitt beteende kommer ifrån!