Hörrni!

Gud vad bra Babel var i söndags. Jonas Hassen Khemiri (dör) och Jonas Gardell och Jessika Gedin. Tre genier på rad. Kolla på SVT Play här.

Och efter det var jag ju bara tvungen att kolla på första avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar som hade premiär nu ikväll. Har inte hunnit läsa boken än, så jag har varit lite tveksam, men. Det var ju bra, det med! Är alltid så himla orolig för svenska storproduktioner, men förutom lite väl mycket andetag på rutor och vita älgar i trädgårdar var det fasen riktigt gripande. Plus att Adam Pålsson och Adam Lundgren eventuellt är det hetaste paret någonsin. Höll på allvar på att smälla av under slutscenen. *älskar att kunna förklä allmänt fluktande till någon slags kulturkonsumtion*

Sådär, då har ni tisdagskvällen fixad! Och jag får länglängtlängta till nästa vecka.

 

 

 • J

  Kan verkligen rek boken också! Känslan och stämningen kommer fram ännu mer med Jobas Gsrdells språk! Och ja, Adam^2 kan nog vara de två vackraste män som någonsin visats i svensk television!

  • j

   *Jonas Gardells språk…

 • julia

  mmm, ja! glädjen när en går på jakobsbergs folkhögskola och har bästa läraren någonsin som drar med en på inspelningen av babel när jonas hassen kemiri och jonas gardell är med, pratarpratarpratar om torka aldrig tårar utan handskar och dagen efter tar med en på dramatens uppsättning av madame bovary, där adam pålsson spelar en av karaktärerna. så bra alltihop! rekommenderar verkligen uppsättningen av madame bovary förresten, se se se!