Hej, tänkte jag bara säga.

Mycket mer har jag nämligen inte att komma med. Det är juli, det är soligt och jag har haft semester i två veckor. På den tiden har jag hunnit med en sväng i skärgården, tält och skogsrejv i Gagnef och vandring och cykling i Åre. Nu blir det skärgården en sväng till. Livet just nu: fem plus med cherry on top.

Hur som helst, det blir tyst här ett tag till tror jag, men jag försöker kommunicera litegrann via instagram. Där heter jag @ninaakestam om ni vill följa mig!

 • Emma

  Hej tuffa och duktiga Nina! Idag blev jag ställd en fråga som jag inte kunde besvara – vad tycker du om objektifierade kvinnor i konst och hur skiljer de sig från objektifiering i reklam/för övrigt? Kan du förklara om det finns någon skillnad? Är det okej att använda kroppen som ett objekt i konst?

  • Nina Åkestam

   Bra fråga! Återkommer med ett inlägg om det!

 • emma

  En fraga till – vad ar din asikt om de har reklamkampanjerna dar bade man och kvinnor objektifieras? http://www.youtube.com/watch?v=RMIqPZW_jOA och http://www.youtube.com/watch?v=VsyE2rCW71o ?

 • Evelina

  Jag saknar min favoritbloggare!

 • nory

  Hej. Tänkte bara dela med mig av två reklamfilmer som berört mig starkt idag.

  Denna amerikanska tampongreklam gjorde mig genuint lycklig, jag önskar det fanns något liknande i Sverige, vi som borde ha kommit längre med sånt.

  http://www.youtube.com/watch?v=0XnzfRqkRxU

  Och denna. Jag blir så uppgiven. Axe-reklam, SÅKLART.

  http://www.youtube.com/watch?v=RU-5cBVUYvw

  Ha en fin sommar och tack för bästa bloggen!