Här är jag nu

Några av er har ju ställt frågor kring vad jag gör nu och hur man ska kunna ta del av det jag så småningom forskar fram osv. Ett väldigt enkelt sätt är att lajka FB-sidan för min avdelning på Handels, som heter CCM. Här klickar man då. Vi postar allt möjligt kul som händer inom den mer akademiska sidan av reklam.

CCM står för Centre for Consumer Marketing och där håller alla på med reklam, konsumentbeteende, kreativitet, sociala medier och annat spännande. Alltså jag avlider av respekt för mina nya kollegor. De är så sjukt smarta. Och snälla. Tror eventuellt att jag aldrig kommer att komma ikapp i varken smarthet eller snällhet. Men det kanske inte gör så mycket.

Hur som helst, in å lajka nu!

 • Björn

  Lajkar nu. Men måste fråga, är inte loggan väldigt mycket hockey märket CCM?? http://bit.ly/O85hwW

  • Björn

   [Menar då ‘hockeymärket’ och inget annan ..]

 • Therese

  Vet inte om du har läst den redan, men tänkte att du kanske är intresserad av den här artikeln: http://www.dn.se/dnbok/dnbok-hem/hur-mycket-kostar-ett-akta-leende

 • Em

  Gick upp till CCM häromdagen för att hämta en inlämning i kursen Consumer Marketing, och när jag kikade in såg jag ditt namn på ett av facken på väggen. Eftersom jag har läst din blogg ett tag, kändes det lite coolt.

  • Nina Åkestam

   Visst, där sitter jag fast i andra korridoren. Kom in och säg hej nästa gång vetja!