God måndag!

Känns som att den här veckan börjar bra. Till exempel kan vi vara säkra på att jag lever eftersom jag här syns på en bild med dagens tidning.

Och där hittar vi också min första krönika i Metro! Den handlar om att få lite perspektiv på saker och ting när livet plötsligt tar slut. Finns på nätet här.

I lördags gjorde jag också ett litet inhopp i Medierna i P3 apropå American Apparel och Årets Sexist. Den delen börjar 24 minuter in i programmet.

Hoppas att ni gillar!

 • Anna

  Hej Nina!

  Jag vill bara säga tack för att du är en sådan bra feministisk förebild! Jag satt just och läste ditt svarsinlägg från ett tag tillbaka (http://blogg.resume.se/nina-akestam/2014/01/28/nagra-fler-svar/) och blev glad över att du inte enbart argumenterar väl utan också håller så god ton i dina svar. Hurra för det och tack igen fast för en grym blogg den här gången! :)

 • Elin

  Väldigt fin krönika! Känner igen mig då en bekant till mig tyvärr dog förrförra veckan, 21 år gammal. Plötsligt var hela studentsektionen samlad och alla höll om varandra under minnesstunden. Att det ska krävas så mycket för att vi ska stanna upp…

 • Annika

  Jag läste det där!! Det var en jättebra krönika, väldigt stark om än sorglig såklart.