Freedom fighters unite!

Det är måndag, det är Metrodag! Den här gången har jag skrivit om något som kanske ej är så klickvänligt och sexigt, men det är viktigt. Typ: det viktigaste. Så läs hemskt gärna. Den som inte får tag i papperstidningen kan som vanligt läsa på internet här, där finns dessutom att gamla krönikor samlade.

 

  • Zeb

    Tycker du verkligen att det som står på t ex politism eller alliansfritt sverige är smarta och viktiga bidrag till den svenska samhällsdebatten? Och att Kjöller gjorde fel som sa vad hon tyckte om detta? Vänstern (t ex ABs ledarsida) har ju malt på ett tag nu om att enda orsaken att liberaler talar om “åsiktskorridor” och “tonläge” är att man har förlorat problemformuleringsprivilegiet, alternativt är sura pga opinionsmätningar, och att allt är bra som det är.

    När sen vänstersidan själva fick smaka sin egen medicin av DN så var det plötsligt inte lika roligt. Då var det gråta ut på ABs ledarsida och krav på ursäkter för den stora förolämpningen att bli jämförda med avpixlat. Som att AB själva inte kört guilt by association med Breivik-kopplingar och allt möjligt under lång tid, eller tjatat om alliansens “människosyn” i var och varannan ledare. Hyckleri i kvadrat.