Fire Walk With Me

Idag började det brinna hemma hos mig. En kudde låg mot en sänglampa som plötsligt blev jättevarm och innan jag visste ordet av var hela lägenheten fylld av rök. Jag kunde ta ut kudden på balkongen och hälla vatten på den, så det blev inte så farligt. Men det luktar helt vidrigt i lägenheten och jag är fortfarande helt uppskakad flera timmar senare.

Så jag gick och köpte en brandsläckare och nya batterier till min brandvarnare. Du kanske ska testa att göra det innan det börjar brinna, tror att det funkar bättre då.

Slut.

 • Erik

  Japp då vet vi

 • Mikael Blomkvist

  Prova LED-lampor. Blir inte så heta och är dessutom bättre för miljön.

  • Sara

   Miljön, schmiljön.

   Roligare att ha fina lampor och åka till NY tre gånger om året.

   • Nina Åkestam

    Hej Sara. Jag reste inte till New York tre gånger om året, jag bodde där. För övrigt en av världens mest miljöeffektiva städer, eftersom så många människor delar på så liten yta. Och lampor, tja… Hur miljövänlig man än är tror jag att man har lampor.

    Sen kan man ju i allmänhet ifrågasätta poängen med att kritisera människor som brinner för miljön för att de har lampor hemma, när det finns så mycket grundjobb att göra och så många som inte alls förstår. Men det är en annan diskussion.