Fiiiiiiiiiiiiin!

När folk säger att man visst ska ge folk komplimanger för deras utseende pga snällt, kan man tänka på den här bilden:

(som jag för övrigt hittade på PostSecret som jag älskälskälskar)

Man vet fasen ingenting av vad som pågår i huvudet på ens kollegor och bekanta. Förhoppningsvis lite bättre koll på sina nära vänner och familjen, men ändå. Det är så himla oviktigt på det stora hela hur folk ser ut, och så som samhället är kan man vara en miljon procent säker på att om någon är snygg och fin kommer någon annan att påpeka det. Däremot kan man inte vara säker på att de får höra att de är smarta, snälla och allmänt grymma. Så om inte annat för att bättre på statistiken, tycker jag att man kan säga det istället.

 • Sara

  Varje gång du skriver något vill jag berätta för dig hur smart jag tycker att du är. Jag borde kommentera oftare här. Vet ingen annan som vidgar min syn på världen lika ofta som du gör med dina inlägg, även om det ibland bara är nån pyttegrej som jag inte tänkt på förut. Blir så glad av det!

 • Jennie

  Du har en mycket bra blogg!

 • Annika

  Nu kan inte jag inte låta bli att äntligen skriva en kommentar. Jag tycker att du är väldigt smart och grym! Jag är väldigt glad att jag hittade till din blogg för ganska länge sedan. Varje gång du skriver får jag något att tänka på och fundera över. Ofta tar jag upp det du skriver med mina döttrar, 16 och 10 år gamla, för jag vill att de skall få ta till sig, dina tankar in i sin framtid. Jag är alltså betydligt äldre än vad du är och jag har aldrig varit närmare reklambranschen än när jag textat skyltar för något företag jag arbetat för. Jag har vuxit upp långt ifrån jämlikhet och feministiska tankar och idéer och jag skulle aldrig kunna formulera mig som du gör och därför blir jag så glad att jag kan peppa mina döttrar med dina ord. Jag är övertygad att detta kommer att hjälpa dem i framtiden.

  Lycka till med din forskning och tack för att du tar dig tid att skriva din blogg. Du gör skillnad!

 • Nina Åkestam

  Tack snälla ni! Finns inget som gör mig gladare än att höra att någon får hjälp av det jag skriver.