Det här är så himla sjukt

Jag sitter här och liksom välter nästan av stolen. Den här artikeln i SvD av Marcus Priftis har ett kommentarsfält som ingen hade kunnat hitta på. Det är en grundkurs i högerextrem argumentation. Det är en cirka 200 kommentarer lång genomgång av den här förvirrade, men obehagligt stora, gruppens världsbild, där allt är tvärtom. Allt finns med: kulturvänsterns konspiration, invandrarnas övertagande av Sverige, feminismen, PK-maffian, ordet HEN, rubbet.

Har du någonsin ställt dig frågan: vem röstar på SD och hur tänker dom? finns alla svar här.

Vill typ börja gråta.

 

  • Mia

    Jag började läsa kommentarerna men var tvungen att sluta för jag blev bara uppgiven, ledsen, arg och trött. För det är inte bara i kommentarsfältet där jag ser sådana åsikter utan jag tycker mig ha sett mer och mer tendenser till den typen av åsikter den senaste tiden på Facebooks statusuppdateringar. Inte av “gamla kompisar sedan barndomen” jag bara kan ta bort utan bl a från folk i branschen som jag har arbetat med och som tillhör mitt “jobbnätverk”. Och jag märker att jag oftast blundar och tittar bort. Som om jag inte låtsas om det så finns det inte typ.

  • Elin

    Sverige är lite av ett skitland när det kommer till detta. Läste just en annan artikel om Somalier som flyttar till England istället och startar företag där, för att det är så mycket enklare att starta upp där, och för att så många tittar snett på dem här. Skäms Sverige!

    Dock vill jag samtidigt gärna tro att främlingsfientlighets-maffian verkar finnas överallt för att det mest är dem som bemödar sig med att kommentera i kommentatorsfält, men jag vet inte. Ni vet, online-lobbying liksom.