12 dagar

Nu har jag mindre än två veckor kvar innan flyttlasset går. PANIK! Det som för någon månad sedan kändes som det bästa beslutet någonsin känns helt plötsligt ganska så jävla tveksamt. Ska jag lämna den här stan? Ska jag lämna min lägenhet och mina bästa vänner och min mataffär och favoritbar och iskaffe och fish tacos?

Japp, tydligen är det så. Önskar att jag hade något vettigare att skriva om men det här är det enda jag kan tänka på. Att klamra mig fast vid varje liten sekund, att hinna träffa alla jag tycker om och äta alla grejer jag kommer att sakna.

 

 

Skit också. 

 • Irma

  Åh lycka till! 😀 Ska bli jättekul att få följa dig nu i Stockholm

  (tack förresten för att du en gång skrev om the West Wing, älskart)

 • Åsa F

  Du vet vad du har men inte vad du får, du vet vilka grejer du älskar med New York men du vet inte vad du kommer tycka om ditt nya liv än. För vissa av oss får rädslor och så oss att inte leva livet fullt ut, men det är fel sätt att leva på. Det kommer bli bra i slutänden och New York finns kvar, bara att boka ett flyg när längtan blir för stor.

 • Perry

  Kul med en bild på dig och Sandra på jobbet. Har varit lite för få vardagsbilder på era bloggar tycker jag. Man vet, väldigt förenklat , vad du tycker och hur Sandra äter och umgås. Så det känns som att bilden fyller en tom plats. Ibland förefaller det som att ni knappt har en vanlig vardag fast man egentligen vet att ni har det. En bra bild är det också.