Utkommer i augusti 2021

Så bygger du din frihetsmaskin

Jag har gått från pank till miljonär till finansiellt fri. I den här boken berättar jag om modellen som har tog mig många år att ta fram men som nu har gjort mig fri.

Pengar är tid. Det har vi hört allt för många gånger eller hur?

Men det är sant. Vårt samhälle är uppbyggt på att vi tjänar för att kunna leva det livet vi vill. Vi byter vår tid mot pengar. Vi har ont om tid och byter sedan ännu lite mer pengar mot tid i form av städhjälp eller hemlevererans av maten – för att sedan behöva arbeta ännu mer (och således få ännu mindre tid) för att kunna betala högen av räkningar som bara växer och växer …

Men tänk om det fanns ett sätt att bli fri från det ständiga ekorrhjulet? Ett sätt som inte tar dig 20 år att nå utan endast ett år? Då, min vän, har du kommit rätt – det är just det den här boken handlar om!

Jag som har skrivit denna bok heter Sandra. Jag tröttnade för många år sedan på ekorrhjulet.

Föreställ dig ett liv där du skulle slippa stressa till och från jobbet. Ett liv där du har tid att umgås med den där vännen du inte har träffat på allt för länge. Möjlighet att njuta av den där drinken med tårna nerborrade i sanden flera hundra mil hemifrån. Och tänkt dig att få ett slut på det dåliga samvetet att du borde ägna mer tid åt din privatekonomi. Tänk dig ett liv du bestämmer över. Där du är chefen. Där du kan göra de val du vill. Ett liv där du lägger tid och pengar på det som verkligen betyder något. Ett finansiellt fritt liv.”

Sandra Bourbon