Barnläkarens guide Farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring

Äntligen en fördjupande och förklarande bok om barnens och tonåringarnas hälsa och ohälsa. Följ med bakom kulisserna på BVC, barnakuten och barnavdelningarna och få insikt i hur allt går till när ditt barn inte mår bra.

Jonas F Ludvigsson är en av Sveriges mest erfarna barnläkare. I Barnläkarens guide – farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring delar han med sig av sin stora kunskap om barnmedicin, med tydliga fallbeskrivningar och gedigna insikter om både barns och föräldrars behov när barnsjukdomarna slår till. Jonas F Ludvigsson berättar kunnigt om såväl vanliga som mer ovanliga sjukdomar och syndrom som alla föräldrar kan ställas inför under barnets uppväxt. Här får du följa med i en läkares tankar och bedömningar och förstå hur allt hänger ihop. Goda råd, konkreta och lättillgängliga fakta och fördjupningar baserade på författarens mångåriga bakgrund inom svensk barn- och ungdomssjukvård.

Barnläkarens guide riktar sig till föräldrar med barn i alla åldrar, och är ett oumbärligt komplement till både Vårdguidens sakliga information och nätforumens alltför lättgooglade skräckhistorier.

Se Jonas F Ludvigsson när han berättar om boken i SVT här.

”belönar läsaren med en personlig, erfarenhetsbaserad text med hög tillförlitlighet. Faktarutor, listor, (fiktiva) fallbeskrivningar förstärker och guidar.” Christian Olsson, BTJ nr 3 2020

Här finns boken

Förstautgåva
Finns på Volante-shop Adlibris Bokus eller i din lokala bokhandel.

Pressbilder